Lad Kundecentralen hjælpe dig med at få nye, gode kunder.

Vores dygtige medarbejdere har solid erfaring med mødebooking, direkte telefonsalg, prækvalificering af kundeemner – og meget andet. Læs mere om vores ydelser nedenfor.

  • Mødebooking
  • Telefonsalg til erhverv
  • Telefonsalg til private
  • Indsamling af leads (B2B Leadgenerering)
  • Udarbejdelse og salg af gavekort

Mødebooking

Hos Kundecentralen har vi erfaring med mødebooking inden for mange brancher: Formuerådgivning, pension, forsikring, IT, optimering af hjemmesider, alarm/tyverisikring, rengøring, m.m.

Vores kunder oplever, at de møder, som vi booker for dem, har en høj kvalitet. Det vil sige, at møderne er gode, og at der er tale om interesserede slutkunder med reelle behov.

Salg til erhverv

Kundecentralens team af dygtige sælgere har solid erfaring med business to business-salg. Som kunde hos os kan du være sikker på, at din opgave er i gode hænder, og at hvert salg foregår grundigt og ordentligt.

Salg til private

Kundecentralen har et godt samarbejde med en dygtig leverandør, som sætter os i stand til at generere gode private leads til salg til private. Det vil sige, at vi kan klare denne opgave fra A til Z, og at vores håndtering lever fuldt og helt op til GDPR-lovgivningen.

Hvordan kommer vi i gang?

Et samarbejde med Kundecentralen indledes altid med et møde, hvor vi sammen afdækker jeres behov.

I de indledende samtaler med jer som kunde danner vi os et klart billede af JERES optimale kunde. Typisk vil vi herefter igangsætte en test, så vi kan få samtaleskabelonen og jeres kriterier i forhold til jeres nye kunder helt på plads.

Efterfølgende arbejder vi løbende med opfølgning på kvaliteten samt optimering og udvikling af indsatsen.

I vil få glæden af et erfarent og dygtigt telemarketing-team, hvor medarbejderne er fastlønnede – IKKE provisionslønnede! Dette gælder alle opgaver.