Hos Kundecentralen arbejder voksne, erfarne medarbejdere med mødebooking og salg.

Fokus er på kvalitet frem for kvantitet i alle aspekter. Vi sætter os grundigt ind i jeres virksomheds behov og udarbejder en plan for, hvordan vi bedst løser netop jeres opgave.

Fælles for vores ansatte er, at de er fastlønnede og altså ikke får provision. De har alle en succesfuld historik inden for account management og telesalg. De formår at sætte sig ind i komplekse sagsområder og produkter.

Læs mere om Kundecentralens medarbejdere nedenfor.

Peter Christiansen

Direktør, Stifter og Partner

42 år. Peter har 17 års erfaring med salg og mødebooking, de sidste 14 år primært som leder. Han har altid kæmpet for den gode kvalitet og for det gode arbejdsmiljø. Hvis kunder og medarbejdere er glade, er alt godt. Kvalitet er altafgørende for ham, og at der bliver aldrig gået på kompromis. Kvalitet frem for kvantitet.

Alex Sjørslev

Projektleder, Cand. Jur. og Partner

39 år. Alex har specialiseret sig i opstart af nye kunder. Han er god til at knække koden og overlevere opgaver til andre, så de får succes fra første dag. Alex blev partner i Kundecentralen 1. februar 2017.

Rebecca Odgaard

Projektleder

24 år. Ung, men allerede meget erfaren inden for telemarketing. Har 5 års erfaring med salg og 2 års erfaring som mellemleder. Rebecca er et naturtalent inden for salg. Altid smilende og glad.

Jonna Jensen

Account Manager

61 år. Firmaets mest erfarne sælger. Jonna har en utroligt bred viden om salg inden for næsten alle områder. Med sin østjyske lune er hun mester i at skabe tillid hos kunderne.

Mikkel Nielsen

Account Manager

43 år. Med mere end 10 års telemarketingerfaring er Mikkel en af de dygtigste allround sælgere/mødebookere, der findes. Han brænder for det, han laver, og det smitter i den grad af på både kvalitet og resultater.

Carina Iversen

Account Manager

32 år. Med flere års erfaring har Carina specialiseret sig inden for salg til private. Hun er smilende, troværdig og venlig i telefonen, og det giver hende den taletid, hun skal bruge for at få sit budskab igennem på en god og ordentlig måde.

Nikolai K. R.

Account Manager

Nikolai arbejder med både med erhvervssalg og mødebooking. Han forstår at tale med kunderne og ikke til dem, hvilket giver ham kundernes tillid. Ved siden af arbejdet er musikken Nikolais store passion.

Sebastian Felis Fisker

Account Manager

32 år. Sebastian er primært erhvervssælger. Han var en usleben diamant, da han startede med telemarketing i 2015, men evner nu at få det til at se legende let ud, når hans jordnære tilgang til kunderne giver salg af højeste kvalitet.

Bjørn Sarup

Account Manager

Bjørn på 43 år er en dedikeret erhvervssælger med mange års erfaring i branchen. Han er god til at ramme den rette tone i sine samtaler med kunderne. En af Bjørns forcer er evnen til at bruge lune og humor, når det er på sin plads – og være seriøs, når det kræves.

Torben Bystrup Jacobsen

Account Manager

Torben er årgang 1956 og specialist i marketing- og salgsstrategi. Han bruger sin enorme viden inden for feltet til at sikre seriøsitet i sin omgang med kunderne og høj kvalitet i sine salg. Han begår sig lige godt inden for såvel privat- som erhvervssalg.